Bir Garip Aşk 25. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Bir Garip Aşk dizisinin 25. Bölümünde Kushi, Arnav’ın evindeki bayram kutlamasına katılacak. Arnav ise kutlamada Kushi ile yüzleşmek isteyip fırsat kollayacak ancak Arnav’a duygularını açamayıp daha da hırçınlaşacak. Köşeye sıkışan Arnav Kushi’nin canını yakmak için ve ondan intikam almak adına Lavanya ile evleneceğini söyleyecek. Bu haberi öğrenen Kushi’nin ne yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 24 Kasım özeti fragmanı izleyici ile buluştu. Kanal 7’de her akşam ekranlara gelen dizi 25. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

BİR GARİP AŞK 25. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk 25. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Arnav’ın tavırları Kushi’nin canını acıtacak. Köşeye sıkışan Arnav Lavanya’yla evleneceğini söyleyip herkesi şaşırtacak. Bu hamle ile yıkılan Kushi’nin ne yapacağı sorusu 25. Bölümde yanıt bulacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 24 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 24 Kasım özeti fragmanı ekranlara geldi. Oyuncu kadrosunda Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimlerinin yer aldığı Hint dizisi yeni bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.