Bir Garip Aşk 27. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 27. Bölümünde Kushi, Lavanya ve büyükannenin arasını düzeltmeye çalışacak. Ancak büyükanne Lavanya’yı azarlamaya devam edecek. Kushi ise Arnav’la konuşmamaya yemin edecek. Bu yemin ise Arnav’ın işlerinin aksamasına neden olacak. Diğer yandan Akash, Payal için sürpriz hazırlayacak. Akash’a karşı mesafeli olan Payal ise onunla konuşmak durumunda kalacak. Kushi, Şiyam’ın verdiği nişan yüzüğünü kaybedecek. Lavanya havuz başında yüzüğü bulup Anjali’ye verecek. Anjali ise yüzüğün çok sade bir tasarım olduğunu ve bu yüzüğü sadece Şiyam’ın alabileceğini söyleyecek. Kushi yüzüğü almak için gittiğinde Anjali’nin gerçekleri anlayıp anlamayacağı sorusu 27. Bölümde yanıt bulacak. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 26 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

BİR GARİP AŞK 27. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk 27. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 27. Bölümünde Kushi, Arnav’ın evinde Şiyam’ın verdiği yüzüğü kaybedecek. Anjali ise yüzüğü görüp Şiyam’ın kendisi için aldığını zannedecek. Anjali’nin Şiyam’ın oyununu fark edip fark etmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK 26 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 26 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimlerinin olduğu yapım Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınını sürdürüyor.