Bir Garip Aşk 28. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Bir Garip Aşk dizisinin 28. Bölümünde Kushi, nişanlı olduğunu Anjali’ye söyleyecek. Anjali ise bu haberi evdeki herkese duyuracak. Arnav, Kushi’nin bir şeyden korktuğunu düşünmeye başlayacak. Arnav’ın şüphesinin doğru çıkıp çıkmayacağı 28. Bölümde ortaya çıkacak. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 27 Kasım fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin başrolde olduğu dizi Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanıyor.

BİR GARİP AŞK 28. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk 28. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Anjali, Kushi’nin nişanlandığını öğrenince çok mutlu olacak. Arnav ise Kushi’ye karşı daha çok öfkelenecek. Kushi’den hesap soran Arnav duygularını söylemekten vazgeçecek. Anjali ise Kushi’yi nişanlısı ile birlikte davet etmeyi planlayacak ve bunu Şiyam’a da söyleyecek. Köşeye sıkışan Şiyam ise Anjali’nin dikkatini dağıtmaya çalışacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 27 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 27 Kasım fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Anjali, Kushi’nin tavırlarında bir gariplik olduğunu, mutluluk yerine endişe hissettiğini dile getirecek. Arnav ise Kushi’nin baskı altında olduğunu düşünmeye başlayacak.