Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin başrolleri paylaştığı Bir Garip Aşk dizisi Kushi ile Arnav’ın hikayesini ekranlara taşıyor. Kanal 7 televizyon kanalında günlük olarak yayınlanan Hint yapımlarından olan Bir Garip Aşk dizisi 29. Bölümü ile ekranlarda olacak. Bir Garip Aşk 29. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin 29. Bölümünde Lavanya, yanına Arnav ve Kushi’yi alarak alışveriş yapmaya gidecek. Lavanya, Kushi’ye de elbise denemesini söyleyecek ve bir kıyafet seçerek giymesini isteyecek. Kushi’yi yeni kıyafetlerle gören Arnav ise çok etkilenecek ve o kıyafeti Kushi’ye hediye etmek isteyecek. Ancak sözleri ile Kushi’yi yaralayacak. Kushi’ye söyledikleri nedeniyle pişmanlık duyan Arnav neden böyle hissettiğini bir türlü anlayamayacak. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 28 Kasım özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin 29. Bölümünde Kushi, Arnav’a hakaretleri nedeniyle bir ders vermek için harekete geçecek. Akash ise Payal ile buluşacak. Onu takip eden Arnav gördükleri karşısında şok olacak. Kushi ise Payal’in kiminle buluştuğunu merak edecek. Karşı karşıya gelen Kushi ve Arnav’ın ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak Bir Garip Aşk dizisi 29. Bölümü Cumartesi akşamı dizi severlerle buluşacak.

BİR GARİP AŞK 29. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk 29. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 29. Bölümünde Arnav, Kushi’ye ağır hakaretlerde bulunacak. Ayrıca Akash’ın Payal ile birlikte olduğunu öğrenip çok öfkelenecek. Payal ve Akash yüzünden Arnav ve Kushi karşı karşıya gelecek.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 28 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 28 Kasım özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Orijinal adı Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? Olan ve 2011 yılında Hindistan televizyonlarında gösterilen Bir Garip Aşk dizisi Kanal 7 ekranlarında her gün ekrana geliyor.