Kanal 7’nin günlük Hint yapımlarından olan Bir Garip Aşk dizisinin 44. Bölümü Pazar günü yayında olacak. Bir Garip Aşk 44. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Kushi bir anda ortadan kaybolacak, Arnav ise onu aramaya çıkacak. Kushi, Arnav’ın kendisine olan öfkesinin sebebini öğrenmeye çalışacak. Bunu Arnav’a soran Kushi’nin bir yanıt alıp alamayacağı 44. Bölümde ortaya çıkacak. Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin başrollerini paylaştığı yapım yine heyecanlı bir bölümü ile Kanal 7 ekranlarında olacak. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 13 Aralık Pazar fragmanı özeti yayına girdi.

BİR GARİP AŞK 44. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Bir Garip Aşk 44. Bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Bir Garip Aşk dizisinin 44. Bölümünde Kushi ve Payal, düğünden sonra ailelerini ziyaret edecek. Madhumati’nin ağır sözlerine dayanamayan Kushi evden ayrılacak. Onu arayan Payal ise bulamayıp endişelenecek ve Arnav’a haber verecek. Kushi’nin ortadan kaybolduğunu anlayan Arnav onu aramaya çıkacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 13 Aralık fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Arnav, mabede vardığında Kushi ile karşılaşacak. Kushi, Arnav’ın kendisine sürekli kızmasını anlayamayacak ve ondan hesap soracak.

BİR GARİP AŞK DİZİSİ BİLGİLERİ

Bir Garip Aşk dizisi orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon?

Bir Garip Aşk dizisi sezon ve bölüm sayısı: 1 sezon 102 bölüm

Bir Garip Aşk dizisi oyuncuları: Barun Sobti (Arnav), Sanaya Irani (Khushi), Daljeet Kaur (Anjali), Abhaas Mehta (Shyam), Deepali Pansare (Payal), Akshay Dogra (Akash), Karan Goddwani (Nanda), Sanjay Batra (Shashi), Tuhina Vohra/Pyumori (Mehta), Abha Parmar (Madhumati), Jayshree T. (Devyani) ve Utkarsha Naik (Manorama)