Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınını sürdüren Bir Garip Aşk dizisinin 61. Bölümü Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Bir Garip Aşk 61. Bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 61. Bölümünde Arnav, kendisine gelen yemeğin altında bir fiş bulacak ve siparişin yakınlardaki bir restorandan geldiğini anlayıp fişi saklayacak. Arnav, fişi Kuşi’ye göndermenin bir yolunu arayacak ve adamların konuşmalarını dinlemeyi sürdürecek. Kuşi ve Natki ise Şiyam’ın sürekli yanında taşıdığı hafıza kartına ulaşmaya çalışacaklar. Kuşi, Şiyam’a Arnav’ın karşısındaymış gibi davranmaya devam edecek. Kuşi ve Natki plan yapacak ve Şiyam’ın sesini kaydedecekler. Şiyam’ın uygunsuz sözlerini kaydeden Natki, Kuşi’yi teselli etmeye çalışacak. Natki, Şiyam’ın odasına koyduğu kameranın kayıtları aldığında, Şiyam’ın Arnav adına bir vasiyet hazırladığını görecek. Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 30 Aralık 2020 Çarşamba tanıtımı yayınlandı.

BİR GARİP AŞK 61. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM KANAL 7

Bir Garip Aşk 61. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 61. Bölümünde Kuşi, Şiyam’a karşı rol yapmaya devam edecek ve onun sözlerini kayıt altına alacak. Şiyam’ın odasına kamera koyan Natki ise Arnav adına bir vasiyet hazırlandığını görüp Kuşi’ye haber verecek. Kuşi’nin bu gelişmeler karşısında ne yapacağı sorusu 61. Bölümde yanıt bulacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 30 ARALIK ÇARŞAMBA

Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı olan 30 Aralık Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Drama ve romantik komedi türleri ile ekranlara gelen yapım Kanal 7’de her gün öğle saatlerinde ve akşam yayınını sürdürüyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımı kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmış ve televizyon ödüllerini bir bir toplamayı başarmıştı.

KANAL 7 BİR GARİP AŞK DİZİSİ OYUNCULARI İSİMLERİ

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bir Garip Aşk dizisinin başrollerini Barun Sobti (Arnav) ve Sanaya Irani (Kuşi) paylaşıyor. Dizinin oyuncuları arasında ayrıca Daljeet Kaur (Anjali), Abhaas Mehta (Shyam), Deepali Pansare (Payal), Akshay Dogra (Akash), Karan Goddwani (Nanda) ve Sanjay Batra (Shashi) yer alıyor.