Kanal 7’de her gün izleyiciler ile buluşan Bir Garip Aşk dizisinin 62. Bölümü Perşembe akşamı yayınlanacak. Bir Garip Aşk 62. Bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 62. Bölümünde Kuşi, Arnav’ın kendisine ulaştırmayı başardığı yemek fişini bulacak ve buna çok sevinecek. Şiyam ise Kuşi ile birlikte Arnav’ı mahvetme planı için daha çok heyecanlanacak. Arnav’ı tamamen ortadan kaldırmayı planlayan Şiyam, Kuşi’nin kendi tarafında olduğunu düşünmeye devam edecek. Manorama ise Anjali’ye Şiyam hakkındaki tüm gerçekleri anlatacak. Duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Anjali, gözyaşlarına hakim olamayacak. Kuşi, yemek siparişinin verildiği restorana ulaşacak ve yemekleri götüren çocukla birlikte Arnav’ın esir tutulduğu yere gidecek. Kuşi’nin odasını karıştıran Şiyam ise onun kendisini kandırmaya çalıştığını anlayacak ve Arnav’ın öldürülmesi emrini verecek. Kuşi’nin Arnav’ı zamanında kurtarıp kurtaramayacağı sorusu 62. Bölümde yanıt bulacak. Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti olan 31 Aralık Perşembe tanıtımı yayınlandı.

BİR GARİP AŞK 62. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE SON BÖLÜM KANAL 7

Bir Garip Aşk 62. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Kanal 7’de yayınlanan dizinin heyecanla beklenen 62. Bölümünde Kuşi, Arnav’ın kendisine gönderdiği nottan yola çıkarak onun izini sürecek ve tutulduğu yeri bulacak. Şiyam ise Kuşi’nin kendisini kandırdığını anlayıp öfkelenecek. Hint yapımı dizinin 62. Bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 31 ARALIK PERŞEMBE

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 31 Aralık Perşembe tanıtımı ekranlara geldi. Hindistan’da 2011 ve 2012 yılları arasında yayınlanan dizi ülkemizde ilk olarak 2015 yılında, daha sonra yoğun istek üzerine 2016 yılında yayınlandı ve 2020 yılında da tekrar bölümleri ile ekranlara gelmeye devam edecek.

KANAL 7 BİR GARİP AŞK HİNT DİZİSİ OYUNCULARI İSİMLERİ

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bir Garip Aşk dizisi başrol oyuncuları Barun Sobti (Arnav), Sanaya Irani (Kuşi), Daljeet Kaur (Anjali), Abhaas Mehta (Şiyam), Deepali Pansare (Payal) ve Akshay Dogra (Akash). Hint dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler rol alıyor; Karan Goddwani (Nanda), Sanjay Batra (Shashi), Tuhina Vohra/Pyumori (Mehta), Abha Parmar (Madhumati), Jayshree T. (Devyani), Utkarsha Naik (Manorama), Rajesh Jais (Mahendra) ve Sana Makbul (Lavanya).