Bir Garip Aşk Hint dizisi 66. Bölümü ile 4 Ocak Pazartesi günü Kanal 7 ekranlarında olacak. Bir Garip Aşk 66. Bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 66. Bölümünde Arnav, Anjali’yi ikna etmeye çalışırken Kuşi ile yaptığı evliliğin asıl amacını ona anlatacak. Akaş ve Payal arasındaki gerginlik bir süre daha devam ettikten sonra ikili eski mutlu günlerine geri dönme kararı alacak. Madhumati’nin hastalandığını sanan Raizada ailesi ile bu duruma çok endişe ile yaklaşacak. Kuşi’yi Gupta ailesinin evine bırakan Arnav ve Madhumati’nin durumunu sormak için aileyi arayan Devyani olağan dışı bir şeyler olduğunu fark edecekler. Eve doktor götüren Arnav’ın gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği sorusu 66. Bölümde yanıt bulacak. Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 4 Ocak 2021 Pazartesi tanıtımı ekranlardaki yerini aldı.

BİR GARİP AŞK 66. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM KANAL 7

Bir Garip Aşk 66. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 66. Bölümünde, Kuşi’nin yanlış anlamaları yüzünden Madhumati’nin ağır bir hastalık geçirdiği sanılacak. Gerçekleri öğrenen Kuşi ise başkalarının bu durumu öğrenmemesi için elinden geleni yapacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 4 OCAK PAZARTESİ

Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı olan 4 Ocak Pazartesi tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Anjali’nin bunalım evreleri devam edecek. Arnav’la konuşmayan Anjali, ailenin diğer bireylerine de mesafeli duracak. Arnav ise Kuşi ile geçmişte yaptığı anlaşmayı Anjali’ye anlatacak. Duyduklarına çok şaşıran Anjali’nin bu durum karşısında takınacağı tavır 66. Bölümde ortaya çıkacak.