Kanal 7’de her gün izleyicilerle buluşan Bir Garip Aşk Hint dizisinin 72. Bölümü 10 Ocak Pazar akşamı ekranlara gelecek. Bir Garip Aşk 72. Bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 72. Bölümünde Manaroma, Garima’yı Supadra ile tanıştırmak için uğraşacak. Şiyam ise müzisyen kılığına girip evdeki kutlamalara katılacak. Evdeki herkes eğlenmeye başlayacak. Şiyam ise Anjali’nin odasında planının son hazırlıklarını yapacak. Anjali odasına geldiğinde yerdeki cam kesikleri yüzünden yaralanacak. Yardım istemek için aşağı inerken, Şiyam yere döşediği kablolara elektrik verecek. Anjali’nin çığlığını duyanlar kafasını o yöne çevirip Anjali’nin merdivenlerden yuvarlanışını şaşkınlıkla izleyecek. Yoğun bakım altına alınan Anjali’nin hayatta kalıp kalamayacağı 72. Bölümde belli olacak. Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 10 Ocak Pazar tanıtımı yayına girdi.

BİR GARİP AŞK 72. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE YENİ BÖLÜM KANAL 7

Bir Garip Aşk 72. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 72. Bölümünde Şiyam, konağa geri dönebilmek için Anjali’nin hayatını tehlikeye atacak bir planı hayata geçirecek. Planını başarılı bir şekilde uygulayan Şiyam, Anjali’nin çığlık atarak merdivenlerden düşmesini ve yaralanmasını sağlayacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 10 OCAK PAZAR

Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı olan 10 Ocak Pazar tanıtımı yayına girdi. Dram ve romantik komedi türleri ile ekrana gelen ve başrollerini Barun Sobti ve Sanaya Irani’nin paylaştığı Hint yapımı Kanal 7 ekranlarında 2015 ve 2016 yıllarında da izleyiciler ile buluşmuştu.