Bir Garip Aşk 73. Bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin 73. Bölümünde Anjali, hastaneden taburcu olacak ve eve dönecek. Bebeğini düşüren Anjali, bunu kabullenmekte zorlanacak. Babaanne ise Şiyam’ın eve geri dönmesi için Arnav’a ısrarda bulunacak. Arnav ise bu ısrara tepki ile yanıt verecek. Şiyam, bir şekilde konağa sızacak ve Anjali’nin odasına girecek. Kuşi ise Anjali’nin üzgün halini bitirmek için kendince bir çözüm yolu bulmaya çalışacak. Daha sonra ise Arnav, Şiyam’ın konağa geldiğini görüp öfkeyle üzerine yürüyecek. Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 11 Ocak 2021 Pazartesi tanıtımı ekranlara geldi.

BİR GARİP AŞK 73. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Bir Garip Aşk 73. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 73. Bölümünde Anjali, Arnav’dan tek bir istekte bulunacak ve bu isteğin Şiyam’ın eve dönmesi olduğunu söyleyecek. Supadra ise Anjali’nin bu isteğini destekleyecek.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI 11 OCAK PAZARTESİ

Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı olan 11 Ocak Pazartesi tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Şiyam, eve dönebilmesi için gelip ayaklarına kapanmaları gerektiğini ve kendisine yalvarmaları gerektiğini söyleyecek. Şiyam’ı eve kimin davet ettiği sorusu ise 73. Bölümde yanıt bulacak.