Bir Garip Aşk 74. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Hint yapımının 74. Bölümünde Şiyam’ın eve geri dönüşü Arnav’ı öfkeden deliye döndürecek. Kuşi, Arnav’ı ikna etmeye çalışacak ancak başarısız olacak ve ikilinin arası açılacak. Daha sonra Anjali, Gupta ailesine sürpriz yapmak isteyecek ve onları ailece ziyarete gidecekler. Bu sırada Şiyam Şaşi’den bakışlarını kaçırmaya başlayacak. Ancak asıl olay Garima ile Supadra’nın ilk kez yüz yüze gelmesi olacak. Eski defterlerin açılacağı, sırların ortaya döküleceği ve tehditlerin başlayacağı bir bölüm ekranlarda olacak. Birbirleri ile olamayan ancak ayrı da kalamayan Kuşi ile Arnav’ın hikayesi yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek.

BİR GARİP AŞK 74. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ 12 OCAK SALI

Bir Garip Aşk 74. Bölüm fragmanı özeti olan 12 Ocak Salı tanıtımı yayına girdi. Hint dizisinin yeni bölümünde Arnav, Şiyam’ı davet ettiği için Kuşi’ye oldukça kızgın olacak ve onunla bir süre konuşmayacak. Kuşi ise aralarının yeniden düzelmesi için her şeyi deneyecek.

BİR GARİP AŞK DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Başrollerini Barun Sobti (Arnav), Sanaya Irani (Kuşi), Daljeet Kaur (Anjali), Abhaas Mehta (Şiyam) isimlerinin paylaştığı yapım 74. Bölümü ile Kanal 7 ekranlarında olacak.