Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severlerle buluşan Hint yapımının Bir Garip Aşk 75. Bölüm fragmanı özeti (13 Ocak 2021 Çarşamba) Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 75. Bölümünde Şiyam, Supadra ile Garima arasındaki gerilimi anlayıp bunu lehine çevirmeye çalışacak. Arnav ve Kuşi ise düğün öncesi törenlerini yapacak. Garima ve babaannenin karşılaşmasını sağlayan Şiyam, onları uzaktan izleyecek. Garima, Supadra’yı gördüğünde ne yapacağını şaşıracak. Babaanne ise bir anda geçmişi hatırlayacak. Supadra, Garima’ya öfkesini kusacak ve kendine engel olamayıp ona tokat atacak. Garima ve Supadra’nın arasındaki gerilimin Arnav ve Kuşi’yi nasıl etkileyeceği yeni bölümde belli olacak.

BİR GARİP AŞK 75. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Bir Garip Aşk 75. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin büyük merakla beklenen 75. Bölümünde nihayet Garima ve Supadra arasındaki karşılaşma gerçekleşecek. Supadra Garima’yı görünce öfkesine yenik düşüp onu tokatlayacak.

BİR GARİP AŞK 13 OCAK ÇARŞAMBA FRAGMANI

Bir Garip Aşk 13 Ocak Çarşamba fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 75. Bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitlemeyi başaracak.