Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri her akşam izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Bir Garip Aşk 76. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 76. Bölümü 13 Ocak 2021 Perşembe akşamı ekranlarda yerini alacak. Dizinin 76. Bölümünde Arnav, düğün öncesi sürprizini Kuşi için hazırlayacak. Kuşi ise Arnav’ın hareketlerinden şüphelenip onun peşine düşecek. Ancak Arnav sürprizi ile alakalı hiçbir şey söylemeyecek. Sonrasında Arnav, düzeneği hazırlayıp Kuşi’yi çağıracak. Kuşi, sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşayacak. Supadra ise beklenen hareketini çekecek ve Arnav’ın karşısına dikilip Kuşi ile evlenmesinin mümkün olmadığını söyleyecek. Arnav itiraz edecek ancak ona konuşma fırsatı bırakmayacak. Supadra, geçmişte ailesinin ölümüne ve Arnav ile Anjali’nin kimsesiz büyümesine sebep olan kişinin Garima olduğunu söyleyecek. Bu yeni gelişme karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Arnav’ın ne yapacağı ise 76. Bölümde ortaya çıkacak.

BİR GARİP AŞK 76. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Bir Garip Aşk 76. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin 76. Bölümünde Arnav büyük bir çıkmaza girecek. Supadra, geçmişte yaşanan felaketin sorumlusu olacak Kuşi’nin annesini işaret edecek. Duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Arnav’ın ne yapacağı ise yeni bölümde belli olacak.

BİR GARİP AŞK 14 OCAK 2021 PERŞEMBE FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk 14 Ocak 2021 Perşembe fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 76. Bölümünde, Arnav ve Kuşi’nin geleceğini etkileyecek önemli gelişmeler yaşanacak. Arnav, cevabını bilmediği bir sorunun yanıtını babaannesinden işitecek.