Bir Garip Aşk 77. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 77. Yeni bölümü 15 Ocak 2021 Cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Arnav, Kuşi’yi yetiştiren Garima’nın ailesinin yok eden kişi olduğunu öğrenip yıkılacak ve düğünü terk edecek. Kuşi ise duyduklarından sonra büyük acı çekecek ve Arnav’ın dönmesini bekleyecek. Arnav geri döndüğünde Şiyam onların kesin olarak ayrılacağını düşünüp sevinecek. Ancak Arnav aşkına sıkı sıkıya sarılmaya karar verecek. Supadra ve Şiyam onun Kuşi ile evlenmekten vazgeçmediğini duyup şaşkınlık yaşayacak. Arnav ve Kuşi düğün geleneklerini yerine getirmek üzere iken babaanne onları durduracak. Supadra’nın Arnav’a neler söyleyeceği ise 77. Bölümde ortaya çıkacak.

Bir Garip Aşk 77. Bölüm fragmanı özeti izle

Bir Garip Aşk 77. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 77. Bölümünde Arnav, Supadra’nın sözlerinden çok etkilenecek ancak Kuşi ile de evlenmekten vazgeçmeyecek. Supadra bunu öğrendiğinde yine bir hamle yapıp düğünün yapılmasını engellemeye çalışacak.

Bir Garip Aşk 15 Ocak 2021 Cuma fragmanı özeti

Bir Garip Aşk 15 Ocak 2021 Cuma fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Kuşi ve Arnav yeni bir yol ayrımına gelecek ancak aşkın yolundan gitmeye devam ederek birbirlerine daha da yakın olacaklar.