Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir Garip Aşk 79. Bölüm fragmanı özeti olan 17 Ocak 2021 Pazar tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Hint yapımın yeni bölümü yine büyük heyecan yaratacak. 79. Bölümde Arnav, Kuşi ile baş başa sinemaya gitmek isteyecek ancak Kuşi Arnav’ın bu isteğini anlamayacak ve tüm aileyi sinemaya davet edecek. Arnav, karısı ile zaman geçirmek isterken bir anda tüm aileyi karşısında görünce Kuşi’ye karşı öfke duyacak. Kuşi ise Arnav’ın öfkesini anlayıp bu duruma çok üzülecek ve Arnav’ın gönlünü alabilmek için çabalayacak. Arnav ise tüm çabalara rağmen sakinleşmeyecek. Diğer taraftan Kuşi, Arnav’ın doğum gününü fırsat bilerek kolları sıvayacak. Arnav ise kesin bir dille doğum gününün kutlanmasını istemeyecek. Kuşi’nin tüm planları suya düşecek ve ikili arasındaki sürtüşme devam edecek. Kuşi ve Arnav arasındaki gerilimin devam edip etmeyeceği sorusu ise 79. Bölümde yanıt bulacak.

Bir Garip Aşk 79. Bölüm fragmanı özeti izle yeni bölüm

Bir Garip Aşk 79. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Çok sevilen Hint yapımının 79. Bölümünde Arnav, Kuşi ile baş başa kalmak isteyecek ancak Kuşi yüzünden bir türlü onunla birlikte zaman geçiremeyecek. Kuşi, Arnav’a sürpriz yapmak için hazırlıklara başlayacak. Arnav’ın bu sürprize tepkisinin ne olacağı ise 79. Bölümde belli olacak.

Bir Garip Aşk 17 Ocak 2021 Pazar fragmanı özeti izle Kanal 7

Bir Garip Aşk 17 Ocak 2021 Pazar fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde Kuşi, Arnav için özel bir hediye yaptırmak için terziye gidecek ve Aarav adındaki çocukla karşılaşacak. Kuşi, onun giyimi ve davranışları ile Arnav arasındaki büyük benzerliği görünce çok şaşıracak.