Bir Garip Aşk 80. Bölüm fragmanı özeti olan 18 Ocak 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Hint yapımının 80. Bölümünde Arnav, Kuşi ile aralarındaki gerilime son vermek isteyecek ve ona bir sürpriz hazırlayacak. Arnav ile barışan Kuşi çok mutlu olacak. Terziye giderken Arav ile tanışan Kuşi, onun annesi ile Arnav’ın arkadaş olduğunu öğrenecek. Çocuğun annesi Şitle daha sonra Arnav’ın şirketine iş başvurusu yapacak. Arnav, karşısında eski kız arkadaşını gördüğünde çok şaşıracak ve onu işe alacak. Daha sonra Kuşi ve Arav yeniden karşılaşacaklar. Arav fenalaşınca Kuşi onu hastaneye götürecek ve Arnav’ı arayıp annesine ulaşmasını isteyecek. Daha sonra Arav ile Arnav arasındaki benzerlikleri görüp onun Arnav’ın oğlu olduğunu düşünmeye başlayacak. Arnav’ı kıskanmaya başlayan Kuşi, onun geçmişte Şitle ile neler yaşadığını öğrenmeye çalışacak. Birçok tesadüfle karşılaşan Kuşi en sonunda DNA testi yaptırmaya karar verecek.

Bir Garip Aşk 80. Bölüm fragmanı özeti izle

Bir Garip Aşk 80. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 80. Bölümünde Kuşi, Arnav’ın eski kız arkadaşının oğluyla tanışacak. Çocuk baygınlık geçirince ona yardım edecek. Daha sonra ise Arav’ın, Arnav’ın oğlu olduğundan şüphelenmeye başlayacak. Şüphelerine bir sürü tesadüf eklenince en sonunda babalık testi yaptırmaya karar verecek.

Bir Garip Aşk 18 Ocak 2021 Pazartesi özeti fragmanı izle

Bir Garip Aşk 18 Ocak 2021 Pazartesi özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Kuşi, Arnav ve Arav arasındaki ortak yönleri görecek. Manorama’nın benzetmeleri ise Kuşi’nin kabuslar görmesine sebep olacak. Kuşi, Şitle ile Arnav arasında geçmişte neler yaşandığını öğrenmeye çalışacak ve bir taraftan da ikisini çok kıskanacak.