Bir Garip Aşk dizisi 81. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 19 Ocak 2021 Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Dizinin 81. Bölümünde Arnav, Kuşi’nin DNA testi yaptırdığını öğrenip ona kızacak. Arav’ın gerçek babasını öğrenmekte kararlı olan Kuşi ise kılık değiştirip gizlice onun okuluna gidecek ve kayıt evraklarını araştırmaya başlayacak. Diğer taraftan Kuşi, Şitle’nin Arnav’a hala ilgi beslediğini görüp kocasını kıskanmaya devam edecek. Arnav’ın da Şitle’ye karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini anlamak isteyen Kuşi, Arnav’ı hipnotize edip sorularının cevabını almaya çalışacak. Arav ise annesine kızıp artık babasına gitmek istediğini, annesinin her seferinde kendisini oyaladığını söyleyecek. Drama ve romantik komedi türü ile ekranlara gelen Hint yapımı, Kanal 7 ekranlarında önceki yıllarda da yayınlanmış ve yoğun istek üzerine dizi severler ile tekrar buluşmuştu. Dizinin yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürecek.

Bir Garip Aşk 81. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Bir Garip Aşk 81. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hindistan’da yayınlandığı dönemde en önemli televizyon ödüllerini kazanan ve izlenme rekorları kıran yapım, ülkemizde de 102 bölüm olarak yayınlanacak. Birbirlerine tahammül edemeyen ancak ayrı kalmayı da beceremeyen 2 iki aşığın öyküsü yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Bir Garip Aşk 19 Ocak 2021 Salı fragmanı özeti izle

Bir Garip Aşk 19 Ocak 2021 Salı fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Başrollerini Barun Sobti (Arnav) ve Sanaya Irani (Kuşi) isimlerinin paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Daljeet Kaur (Anjali), Abhaas Mehta (Şiyam), Deepali Pansare (Payal) ve Akshay Dogra (Akaş) yer alıyor.