Bir Garip Aşk 82. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 20 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 82. Bölümünde Kuşi, Arav’ın babasını ortaya çıkarmak için yeni planlar yapacak. Şitle ve Arnav’ın sürekli olarak yan yana olmasından dolayı ise çok rahatsız olacak ve kendi içine kapanacak. Daha sonra ise Şitle’nin odasında bazı eski fotoğraflar görecek. Fotoğraflarda ise Arnav ile Şitle’nin aynı karede olduğu görüntüler olacak. Şitle’nin Arnav’ı unutamadığını düşünen Kuşi bu düşünce ile yıkılacak. Arav ise okuldaki herkesin kendisine babasını sorduğunu söyleyip okula gitmek istemeyecek. Bu yüzden annesi ile kavga eden Arav, gerçek babasının kim olduğunu öğrenmek isteyecek. Kuşi’nin ise kabusları başlayacak. Arnav’ın kendisini terk edip Şitle ile evleneceğini düşünmeye başlayan Kuşi, bunun rüyalarını görmeye başlayıp delirmeye çok yaklaşacak.

Bir Garip Aşk 82. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Bir Garip Aşk 82. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 82. Bölümünde Kuşi, Arav’ın gerçek babasının kimliğini ortaya çıkarmaya çalışacak. Arav ise sürekli babası hakkında konuşup annesinin bu konuda harekete geçmesini isteyecek. Şitle’nin gerçekleri daha ne kadar gizleyeceği ve Arav’ın gerçek babasını ne zaman açıklayacağı sorusu ise yeni bölümlerde yanıt bulacak.

Bir Garip Aşk 20 Ocak 2021 Çarşamba fragmanı özeti izle Kanal 7

Bir Garip Aşk 20 Ocak 2021 Çarşamba fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümüne Kuşi’nin kabusları damga vuracak. Rüyalarında sürekli Arnav ile Şitle’yi bir arada gören Kuşi, Arnav’ın elinden kayıp gittiğini düşünerek büyük üzüntü yaşayacak.