Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri günlük olarak yayınlanmaya ve Hint dizisi severleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bir Garip Aşk 84. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 22 Ocak 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 84. Bölümünde Arnav, Kuşi’den Şitle’yi rahat ettirmesini, her istediğini yapmasını isteyecek. Hatta mutfağa haber vermesini, bugün Şitle’nin en sevdiği yemeklerin yapılmasını Kuşi’ye söyleyecek. Bu sözleri duyan Kuşi ise Arnav’ın onu çok önemsediğini düşünecek ve buna üzülecek. Arnav’ın parasına göz diken Şitle ise planını adım adım işlemeyi sürdürecek. Arnav, Raizada ailesine büyük bir sürprizin hazırlığını yapacak. Onun sürprizini merak eden Kuşi ise korkuyla bekleyişini sürdürecek. Arnav, Şitle’nin kendisine dair tüm planlarını önceden anlayacak ve onun tüm foyasını ortaya çıkarmak isteyecek. Tüm aileyi bir araya toplayan Arnav, eve sürpriz bir ismi çağıracak. Gelen ismin Şitle’yi ve Arav’ı nereden tanıdığı sorusu 84. Bölümde yanıt bulacak.

Bir Garip Aşk 84. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Bir Garip Aşk 84. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 84. Bölümünde Arnav, Şitle’nin yaptığı planları çözecek. Arnav, Şitle’nin gerçek yüzünü herkese göstermek için bir sürpriz hazırlayacak. Kendisini dolandırmaya çalışan Şitle’nin aslında ne yapmak istediğini evdeki herkese gösterecek. Kuşi ise bu gelişmelerin ardından Şitle’ye okkalı bir tokat atıp yaşadığı üzüntülerin acısını ondan çıkaracak.

Bir Garip Aşk 22 Ocak 2021 fragmanı son bölüm özeti izle

Bir Garip Aşk 22 Ocak 2021 fragmanı son bölüm özeti ekranlara geldi. Akaş ve Payal uzun bir iş seyahati için Amerika’ya gitmek üzere evden ayrılmaya hazırlanacak. Bu sırada Arnav’ın yapacaklarından habersiz olan Şitle, evdeki kontrolü eline geçirmek üzere son hazırlıklarını tamamlayacak. Sürpriz konuklarla birlikte eve dönen Arnav, onun kendisini savunmaya izin vermeyecek bir şekilde köşeye sıkıştıracak.