Bir Garip Aşk 85. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 23 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve dizi severlerle buluştu. Dizinin 85. Bölümünde Arnav, Şitle’nin tüm planlarını ortaya döktükten sonra onu polise teslim edecek. Arav’ı evlatlık alan Kuşi ve Arnav, her şeyin yoluna girmesinden dolayı büyük mutluluk yaşayacak. Kuşi yine uslu durmayacak ve Arnav’dan habersiz olarak Miss İndia güzellik yarışmasına katılacak. Yarışmayı organize eden ajansa gittiğinde ise rakiplerini görüp çekinecek. Kendisinin hiç şansının olmadığını düşünecek. Ancak Kuşi’nin çabaları karşılık bulacak ve elemeleri geçecek. Elemelerin ardından ise yarışmanın sponsorları ile tanışmaya çağrılacak ve büyük bir sürprizle karşılaşacak. Arnav, yarışmanın sponsorları arasında yer alacak. Finalden önceki bölüm olan 85. Bölümde Kuşi’nin güzellik yarışması macerası ekranlara gelecek.

Bir Garip Aşk 85. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Bir Garip Aşk 85. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 85. Bölümünde Kuşi, Arnav’dan habersiz güzellik yarışmasına katılacak. Ancak Arnav, yarışmanın sponsoru olarak onun karşısına çıkacak. Köşeye sıkışan Kuşi, kendisini kanıtlamak istediğini, güzelliğinin ve zekasının onaylanmasını istediğini Raizada ailesine söyleyecek.

Bir Garip Aşk 23 Ocak 2021 Cumartesi fragmanı özeti

Bir Garip Aşk 23 Ocak 2021 Cumartesi fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Kuşi, Hindistan’ın en güzel kızının seçileceği Miss İndia yarışmasının tanıtımlarını izleyince kendisini kanıtlamak için yarışmaya katılma kararı alacak. Manaroma bunu ilk önce şaka sanacak ancak Kuşi ona aldırış etmeyecek. Devyani de Kuşi’ye destek verecek.