Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı 82. Bölüm özeti olan 20 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin 82. Bölümünde Kuşi’yi kâbusları rahat bırakmayacak. Sürekli kâbus gören Kuşi, Arnav’ın kendisini terk ederek Şitle ile evleneceğini hayal etmeye başlayacak. Gördüğü rüyalarda, Şitle Arnav’a samimi davranacak ve Kuşi’yi eleştirecek. Kuşi ise kendisini savunmaya çalışırken bu kez Arnav’ın da Şitle’ye samimi davrandığını görecek. Kuşi’nin kötü rüyaları onun peşini bırakmamaya devam edecek. Diğer taraftan ise Kuşi, Arav’ın babasının gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için yeni planlarını devreye sokacak. Şitle ve Arnav’ın sürekli olarak yan yana olmasından huzursuz olan Kuşi, Şitle’nin odasındaki resimleri de gördükten sonra bu konuyu daha çok kafasına takacak.

Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı 82. Bölüm özeti izle

Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı 82. Bölüm özeti ekranlara geldi. Hint yapımının yeni bölümünde Arav, babasının kim olduğunu annesine sormaya devam edecek. Şitle’nin bu sorulara ne cevap vereceği ise 82. Bölümde ortaya çıkacak.

Bir Garip Aşk 20 Ocak 2021 özeti fragmanı son bölüm Kanal 7

Bir Garip Aşk 20 Ocak 2021 Çarşamba özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Birbirleri ile olamayan ancak ayrı da kalamayan 2 aşığın öyküsü günlük olarak Kanal 7 ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya devam edecek. Kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve birçok televizyon ödülü kazanan dizi, ülkemizde 2015 ve 2016 yıllarında gösterime girmişti. Dizi yeni bölümleri ile Kanal 7’de her gün yayınını sürdürecek.