Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Hint yapımı Bir Garip Aşk dizisi 84. Bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Büyük gelişmelerin yaşanacağı son bölümde gerçekler ortaya çıkacak. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı 84. Bölüm özeti olan 22 Ocak 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma sunuldu. Dizinin 84. Bölümünde Akaş ve Payal, Amerika’ya gitmek üzere evden ayrılmak için son hazırlıklarını yaparken, Arnav’ın gerçekleri öğrendiğinden habersiz olan Şitle ise evdeki kontrolü ele geçirmek üzere hareket edecek. Arnav’ın sürpriz partisinde 4 yeni misafir gerçekleri ortaya dökecek. Arnav, 4 kişi ile eve geri dönecek ve Şitle kendisini savunmaya kelime bulamayacak. Arav ile Şitle arasında hiçbir bağ olmadığı, Arav’ın bir çocuk yurdundan alındığı gerçeği herkesi şaşkınlığa uğratacak. Tüm bu gelişmeleri dikkatle takip eden Kuşi ise Şitle’ye tokadı patlatacak. Hint yapımının 84. Bölümü Cuma akşamı dizi severlerle buluşacak.

Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı 84. Bölüm özeti izle Kanal 7

Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı 84. Bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 84. Bölüöünde Arnav, kendisini dolandırmaya çalışan Şitle’nin gerçek yüzünü herkesin önünde ortaya çıkaracak. Şitle’nin Arav’ı kendi planına alet ettiğini öğrenen Raizada ailesi ise öfke dolacak. Dizinin 84. Bölümde saklı kalan tüm planlar açığa çıkacak. Arnav, Şitle’nin gerçek hesabını tanıklarla ortaya dökecek.

Bir Garip Aşk 22 Ocak Cuma özeti son bölüm fragmanı izle

Bir Garip Aşk 22 Ocak 2021 Cuma özeti son bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Yeni bölümde Arnav, Kuşi’ye ters köşe yapacak. Ondan Şitle’yi rahat ettirmesini isteyecek. Tüm gelişmelerin plana göre ilerlediğini düşünen Şitle ise planını adım adım işlemeye devam edecek. Şitle’yi bekleyen büyük sürpriz Hint yapımında yer alacak.