Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı 85. Bölüm özeti olan 23 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 85. Bölümünde Kuşi, Hindistan’ın en prestijli güzellik yarışması olan Miss India Güzellik Yarışması’na katılıp kendisini her yönüyle kanıtlamak isteyecek. Programın tanıtımlarını izleyen Kuşi, kendisinin de bu yarışmada yer alması gerektiğine karar verecek. Manaroma ilk başta bunun bir şaka olduğunu düşünüp onunla alay edecek ancak Kuşi bu alay edilmeye aldırmayacak. Devyani ise Kuşi’ye bu yarışmaya katılması yönünde cesaret verecek. Başvuru formunu dolduran Kuşi, diğer adaylarla birlikte seçmelere katılacak ancak üzerindeki geleneksel kıyafetlerden dolayı kimse onu ciddiye almayacak. Umutsuz bir şekilde eve dönen Kuşi, ertesi gün bir üst tura çıktığını öğrenecek. Büyük bir heyecanla 2. Tur elemelerine katılan Kuşi’nin karşısında sürpriz bir jüri üyesi olacak.

Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti izle 23 Ocak 2021 Cumartesi

Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti olan 23 Ocak 2021 Cumartesi tanıtımı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Kuşi, ilginç bir karar alarak Hindistan’ın en güzel kızı seçilmek için kolları sıvayacak. Evdeki herkes ise büyük bir heyecanla olup bitenleri takip edecek.

Bir Garip Aşk 85. Bölüm özeti fragmanı izle son bölüm

Bir Garip Aşk 85. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Hint dizisinin 85. Bölümü, final öncesi son bölüm olarak Cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin finali ise Pazar akşamı yayınlanacak ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisi ekranlara veda edecek.