Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 22. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7 tarafından paylaşılan tanıtım fragmanı kısa sürede büyük ilgi gördü. Yapımcı koltuğunda Gul Khan, Nissar Parvez, Rajesh Chadha isimlerinin oturduğu Hint yapımı kendi ülkesinde 2011-2012 yılları arasında gösterildi. Ülkemizde ise Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Oyuncu Barun Sobti’nin Arnav Singh Raizada, oyuncu Sanaya Irani’nin Khushi Kumari Gupta rolü ile izleyicinin karşısına çıktığı yapımda ayrıca Daljeet Kaur, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra ve Karan Goddwani kameralar karşısına geçiyor. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımlarından olan Bir Garip Aşk dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 21 Kasım özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin tanıtım ve yayın notları haberimizde yer alıyor.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 21 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 21 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Sevilen Hint dizisinin başrol oyuncusu Barun Sobti 2012 yılında kendi ülkesinde En sevilen TV Drama Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl ayrıca En Popüler Erkek Oyuncu ve Yılın TV Karakteri ödüllerini de kazandı. Dizinin başrolleri ayrıca En İyi Ekran Çifti ödülünün de sahibi oldu. Abhaas Mehta ise Shyam rolü ile Kötü Rolde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

BİR GARİP AŞK 22. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 22. Bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve dizi severlerin dikkatine sunuldu. Hint dizisi 22. Bölümü ile 21 Kasım Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.