Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 24. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Hint dizisinin son bölümünde Arnav’ın evinde bayram hazırlıkları yapılacak. Şiyam, bayram için Anjali’nin yanına gidecek. Arnav’ın ailesini ziyaret etmek isteyen Kushi’nin Şiyam’ı görüp görmeyeceği sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin başrolde yer aldığı ve oyuncu kadrosunda ayrıca Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimlerinin yer aldığı 2011 Hindistan yapımı Bir Garip Aşk dizisi heyecanı sürüyor. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 23 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümü Pazartesi akşamı Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 23 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 23 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Madhumati, Kushi’nin Şiyam’la evlenmeyeceğini öğrenince çok kızacak. Babasının hastalığı yüzünden Kushi’nin evlenmesini isteyen Madhumati ona baskı yapacak. Diğer taraftan Arnav’ın evinde bayram hazırlıkları başlayacak. Bu hazırlıklara yardım eden Kushi, yetenekleri ile herkesi kendine hayran bırakacak.

BİR GARİP AŞK 24. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 24. Bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizinin son bölümünde Arnav, sürekli Kushi’yi düşünmesine bir anlam veremeyecek. Şiyam ise bayram için Anjali’nin yanına gidecek. Kushi’de onu ziyaret etmek isteyecek.