Kanal 7’nin çok izlenen Hint yapımlarından olan Bir Garip Aşk dizisi 31. Bölümü ile ekranlarda olacak. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 31. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Bir Garip Aşk dizisinin 31. Bölümünde Akash eve döndüğünde kendisi için bulunan gelin adayını görecek ve bu duruma büyük bir tepki gösterip kendisinin Payal’den başkasıyla evlenmeyeceğini annesine söyleyecek. Diğer taraftan Kushi, dua töreni için Arnav’ın evine gidecek ve Anjali’nin kocasının da orada olduğunu öğrenecek. Anjali’nin kocası Şiyam ve nişanlısı Şiyam arasındaki benzerlikleri hatırlayıp gizlice onu takip etmeye karar verecek ve uygun bir yerde Şiyam’la yüzleşecek. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 30 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’de her akşam Hint dizisi severlerle buluşan dizinin 31. Bölümünde Şiyam, foyası ortaya çıkınca kendisini savunmaya çalışacak ancak Kushi buna izin vermeyecek. Kushi ayrıca bu olanlar karşısında sessiz kalamayacağını söyleyecek. Kushi’nin Şiyam’ın gerçek yüzünü Arnav ve Anjali’ye anlatıp anlatmayacağı sorusu 31. Bölümde yanıt bulacak.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 30 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 30 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Akash ve Payal’in evlenebilmesi için her iki aile de bu evliliğe onay verecek. Kushi ise Arnav’ın evinde Şiyam’ı görecek.

BİR GARİP AŞK 31. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 31. Bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 31. Bölümünde Kushi’nin gerçekleri Arnav ve Anjali’ye nasıl anlatacağı sorusu cevap bulacak. Başrollerini Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin paylaştığı Hint dizisinin 31. Bölümü Pazartesi akşamı dizi severlerin beğenisine sunulacak.