Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 73. Bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 73. Bölümünde Anjali eve dönecek. Bebeğini düşürdüğü için büyük üzüntü duyan Anjali, bu üzüntüsünü Arnav ile paylaşacak. Babaanne ise kendi planlarını uygulayabilmek için Şiyam’ın eve geri dönmesi konusunda ısrarlarını sürdürecek. Arnav ise bu isteğe tepki gösterip reddedecek. Şiyam, Anjali’nin kaldığı odanın balkonuna tırmanıp sık sık Anjali’yi gizlice ziyaret etmeyi sürdürecek. Kuşi ise bu gelişmelerden dolayı oldukça üzgün olacak ve Şiyam’ın eve geri dönmesinin en doğrusu olduğunu düşünerek harekete geçecek. Bir Garip Aşk dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 73. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin 73. Bölümü 11 Ocak Pazartesi akşamı dizi severlerle buluşacak.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 11 Ocak Pazartesi tanıtımı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Anjali ve babaanne Şiyam’ın eve geri dönmesi konusunda Arnav’a ısrarda bulunacak. Şiyam ise eve dönebilmesi için şartları olduğunu söyleyecek.

BİR GARİP AŞK 73. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Bir Garip Aşk 73. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 73. Bölümünde konaktakileri yine zor günler bekliyor olacak. Şiyam’ın planı tutacak ve Şiyam kötü planları ile geri dönecek.