Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 18. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 18. Bölümünde Shyam, maskesinin düşmemesi ve gerçeklerin ortaya çıkmaması için yalanlar söylemeye devam edecek. Arnav ise Khushi’yi eve bırakma görevini üstlenecek ve ikili yol boyunca tartışacak. Lavanya’nın eve çağırdığı polisler ise evdeki herkesin keyfini kaçıracak. Sevilen Hint dizisinin son bölümünde Khushi, Lavanya’nın Devyani’nin gözüne girmesi için her şeyi yapacak. Devyani ise eve gitmek isteyen Khushi’ye engel olacak. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 17 Kasım Salı özeti fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin tanıtım ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK 17 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 17 Kasım özeti fragmanı ve tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde Gupta ailesi, Raizada malikanesindeki bir davete katılacak. Aynı kökenden gelen aileler çabuk kaynaşacak ancak Lavanya’nın hareketi her şeyin seyrini değiştirecek.

BİR GARİP AŞK 18. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 18. Bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Orijinal adı Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? Olan Hint dizisi 4 Lions Films tarafından çekiliyor. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan dizinin 18. Bölümü Salı günü saat 21.15’te ekranlarda olacak.