Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 28. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan tanıtım fragmanı yine çok konuşulacak. Sevilen Hint dizisinin son bölümünde Anjali, Kushi’nin nişanlandığını öğrenecek ve bu haberi aldığında mutlu olacak. Arnav cephesinde ise öfke daha da büyüyecek. Arnav, Kushi’den hesap soracak. Duygularını söylemek üzere olan Arnav bu kararından vazgeçip geri çekilecek. Kushi ve nişanlısını davet etmek isteyen Anjali ise karşılaşacağı sürprizden habersiz olacak. Daveti öğrenen Şiyam ise Anjali’nin dikkatini dağıtmak için elinden geleni yapacak. Anjali, Kushi’nin tavırlarında bir gariplik hissedecek. Kushi’nin endişe hissettiğini görerek bunun neden olduğunu anlamaya çalışacak. Arnav ise Kushi’nin baskı altında olabileceğini düşünecek. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 27 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen Hint dizisi Cuma akşamı ekranlarda olacak.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK 27 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 27 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Hint dizisinin 28. Bölümünde Kushi, Anjali’ye nişanlı olduğunu söyleyecek. Anjali ise Kushi’nin nişanlandığını evdekilere haber verecek. Arnav, Kushi’nin bir şeylerden korktuğunu düşünmeye başlayacak.

BİR GARİP AŞK 28. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 28. Bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin başrolleri paylaştığı Hint yapımının 28. Bölümü Cuma akşamı dizi severlerin beğenisine sunulacak.