Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri hız kesmeden dizi severlerle buluşmaya devam ediyor. Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 76. Bölüm fragmanı (14 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı) Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı. Dizinin 76. Bölümünde herkesi şoke edecek gelişmeler yaşanacak. Supadra Garima ile yüzleşecek ve daha sonra Arnav ile Kuşi’nin evlenmesini engellemek için harekete geçecek. Arnav duydukları karşısında büyük üzüntü yaşayacak. Supadra, Arnav’ın ailesinin ölümünden sorumlu olan kişinin Garima olduğunu söyleyecek. Böyle birini ve kızını ailelerine alamayacakları konusunda ısrarı olacak. Arnav ise babaannesinin bu sözlerine karşılık vermek isteyecek ancak bunda başarısız olacak. Kuşi, evliliğin tamamlanması için Arnav’ı beklemeye devam edeceğini, Arnav’ın onun güvenine asla ihanet etmeyeceğini söyleyecek. Arnav’ın düğünü tamamlamak için gelip gelmeyeceği ise 76. Bölümde ortaya çıkacak.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE KANAL 7

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 14 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 76. Bölümünde babaanne Supadra, geçmişte yaşadıkları büyük acının sebebinin Garima olduğunu herkesin içinde söyleyecek. Bu büyük haberle birlikte artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

BİR GARİP AŞK 76. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Bir Garip Aşk 76. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Birbirleri ile olamayan ancak ayrı kalmayı da başaramayan iki aşığın öyküsünde yeni bir yol ayrımına gelinecek. Arnav’ın kimi seçeceği ve yoluna kiminle devam edeceği sorusu da bu bölümde yanıt bulacak.