Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 77. Bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin heyecanla beklenen son bölümü 15 Ocak 2021 Cuma akşamı Kanal 7 ekranlarında olacak. Dizinin 77. Bölümünde Şiyam emellerine ulaşamayacak. Düğünü engellemek için her yolu deneyen, Supadra ile işbirliği yapıp Kuşi’ye ve Arnav’a karşı planlar kuran Şiyam, bu planında da başarısız olunca yeni oyunlarını devreye sokacak. Şiyam’ın aşıklara ne kötülükler yapacağı ise yeni bölümlerde ortaya çıkacak. Diğer taraftan Arnav, Supadra’nın etkisi ile düğünü terk etse de kısa süre sonra geri dönecek ve Kuşi’ye olan aşkını kanıtlayacak. Aşık ikili, başlarına gelen tüm kötülüklerin sebebinin Şiyam olduğunu anlayıp ona karşı daha dikkatli davranmaya başlayacak. Babaanne ise Şiyam ile birlikte hareket etmeye devam edecek.

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı izle 15 Ocak

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 15 Ocak Cuma tanıtımı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Şiyam, yine amacına ulaşamayacak. Tüm planları ters giden ve Kuşi’yi Arnav’dan ayırmayı başaramayan Şiyam, yeni kötü planları ile yeniden Raizada evinde olacak.

Bir Garip Aşk 77. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Bir Garip Aşk 77. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Birbirleri ile olamayan ancak ayrı da kalamayan 2 aşığın hikayesi tüm hızıyla devam edecek. Hint yapımı dizinin 77. Bölümünde büyük üzüntüler yaşayan Kuşi ve Arnav, birbirlerinin sevgisi ile teselli bulacak.