Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri kaldığı yerden devam edecek. Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 17 Ocak 2021 Cumartesi fragmanı tanıtımı ekranlara geldi. Hint dizisinin 78. Bölüm videosu büyük heyecan yarattı. Dizinin son bölümünde Şiyam’ın ipliği pazara çıkacak. Yapılan tüm kötülüklerin açığa çıkacağı, gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı, hesaplaşmaların olacağı 78. Bölümde Arnav, ablasını Şiyam’ın elinden kurtarmak için büyük bir planı devreye sokacak. Kuşi ile evlendiği gün gizli kameraları bulan ve gözetlendiklerini anlayan Arnav, Kuşi ile birlikte ortak hareket edecek ve Şiyam’ın kendilerine karşı hazırladığı tüm kötü planları tersine çevirmeye çalışacak. Kuşi’den yardım alan Arnav, ablasının mutluluğunu bozmak istemese de Şiyam’ın kendilerine daha fazla zarar vermeden durdurulmasının en doğrusu olduğunu anlayacak. Arnav, herkesin tüm konuşulanları duyacağı bir ortamda Şiyam’a haplar ve diğer her şey hakkında sorular sorup, diğerlerinin de bu cevapları duymasını sağlayacak. Gerçekleri duyan Anjali’nin ne yapacağı sorusu ise 78. Bölümde yanıt bulacak.

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı izle 78. Bölüm

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 78. Bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Şiyam, kendisine yanlış hapları verdiğini düşünerek Anjali’yi azarlayacak. Verilen hapların doğum kontrol hapı olduğunu söyleyen Şiyam, Anjali’den hesap sormaya çalışacak. Evin diğer bireyleri de konuya dahil olunca, evde bu hapların ne işinin olduğu merak edilecek. Arnav ve Kuşi’nin planının ilk evreleri doğru sonuç verecek.

Bir Garip Aşk 16 Ocak 2021 Cumartesi özeti fragmanı izle

Bir Garip Aşk 16 Ocak 2021 Cumartesi özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisinin yeni bölümünde Kuşi, tüm gerçekleri aileye açıklamak zorunda olduklarını Arnav’a söyleyecek. Arnav ise buna inanmayacaklarını dile getirecek. İkili daha kesin bir plan yaparak Şiyam’la karanlık bir ortamda yüzleşecek. Şiyam, hapların Anjali’nin ortadan kalkması için değil, bebeğini düşürmesi için olduğunu söyleyecek. Bu açıklamayı ise tüm Raizada ailesi duyacak.