Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizileri yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 79. Bölüm Bir Garip Aşk 17 Ocak 2021 Pazar özet tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 79. Bölümünde Anjali, Şiyam’ın gerçek yüzünü gördükten sonra Kuşi ve Arnav’a kendisine yardımcı olduğu için teşekkür edecek. Bir sonraki gün Raizada ailesi moral depolamak için hep birlikte sinemaya gidecekler. Arnav’ın doğum gününü kutlamak için hazırlıklar yapan Kuşi ise Arnav’ın bu tür kutlamalardan hoşlanmadığını öğrenecek ve çok üzülüp hazırlıkları iptal edecek. Arnav, Kuşi’nin kendisine mutlaka bir sürpriz yapacağından emin şekilde ne yapacağını merak etmeye başlayacak. Arnav için özel bir hediye yaptırmak için harekete geçen Kuşi, terziye gittiğinde Aarav ile karşılaşacak. Aarav’ın giyimi ve davranışlarını Arnav’a çok benzeten Kuşi, bu benzerliğin sebebini öğrenmeye çalışacak. Hint yapımının 79. Bölümü Pazar akşamı Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı izle 79. Bölüm

Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti olan 79. Bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 79. Bölümünde Kuşi, Aarav ile tanışacak ve onun Arnav ile mutlaka bir bağlantısı olduğunu düşünmeye başlayacak. Bu benzerliğin izini sürecek olan Kuşi’yi bekleyen sürprizler ise yeni bölümlerde ekrana yansıyacak. Diğer taraftan Arnav, karısı ile baş başa kalmak isteyecek ancak Kuşi yüzünden bu mümkün olmayacak. Arnav Kuşi’ye yine öfkelenince, Kuşi bu kez onun gönlünü almak için her yolu deneyecek.

Bir Garip Aşk 17 Ocak 2021 Pazar özeti fragmanı izle

Bir Garip Aşk 17 Ocak 2021 Pazar özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Raizada ailesi hep birlikte sinemaya gidecek. Yanlarında yiyecek ve içecekler götüren aile bireyleri, büyük bir sürprizle karşılaşacak. Kapı görevlisi bu yiyecekleri içeri alamayacağını söyleyince Kuşi, onların yiyecek olmadığını, hastalıkları için kullandıkları ilaçlar olduğunu dile getirecek.