Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 81. Bölüm 19 Ocak 2021 Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Orijinal adı Iss Pyar Ko Kya Naam Doon? ve Türkçe çevirisi Bu Aşkın Adını Ne Koymalı? Olan Hint dizisi Bir Garip Aşk adıyla yayınlanıyor. 4 Lions Films tarafından çekilen ve Hindistan'da Star Plus kanalında 2011 ve 2012 yılları arasında yayınlanan yapım drama ve romantik komedi türü ile ekranlara yansıyor.  2015 yılında Kanal 7'de yayınlanan ve 2016'da yoğun istek üzerine tekrar bölümleri ile ekranlara gelen Hint yapımı, 2020 yılında dizi severlerin beğenisine yine sunuldu. Yönetmen koltuğunda Arshad Khan ve Lalit Mohan oturduğu dizinin başrollerini Barun Sobti ve Sanaya Irani paylaşıyor. Hindistan’da 20’şer dakikalık bölümleri ile 406 bölüm yayınlanan yapım ülkemizde 80’er dakikalık bölümleri ile 102 bölüm yayınlanacak. Dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Kuşi ve Arnav’ın büyük aşkı izleyici ile günlük olarak buluşacak.

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı izle 81. Bölüm

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı olan 81. Bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Kuşi, şüphelerinin peşinden gidecek ve Arav’ın gerçek babasını ortaya çıkarmak için okula gizlice gidip evrakları karıştıracak. Diğer taraftan ise Arnav’ı hipnoz ederek sorularının cevabını almaya çalışacak.

Bir Garip Aşk 19 Ocak 2021 Salı özeti fragmanı son bölüm

Bir Garip Aşk 19 Ocak 2021 Salı özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 81. Bölümünde Arav, artık babasına gitmek istediğini söyleyip annesini zorlayacak. Şilte ise bu istek karşısında çaresiz kalacak.