Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 25. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Bir Garip Aşk dizisinin son bölümünde Kushi, bayram için Arnav’ın evine gidecek. Ancak Arnav’ın tavırları Kushi’nin canını çok acıtacak. Köşeye sıkışan Arnav Lavanya ile evleneceğini söyleyecek. Bu sözleri duyup yıkılan Kushi’nin ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 24 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizi 25. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Başrollerini Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimleri rol alıyor. 2011 yılında Hindistan’da gösterime giren ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımları arasında olan Bir Garip Aşk dizisi izleyenleri ekran başına kilitliyor.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK 24 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 24 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Kushi, Arnav’ın evinde yapılan bayram kutlamasına gidecek. Arnav, kutlamada Kushi ile yüzleşmek isteyecek ancak duygularını ona açamayacak. Köşeye sıkışan ve hırçınlaşan Arnav Kushi’nin canını yakmak ve ondan intikam almak için herkesin içinde Lavanya ile evleneceğini söyleyecek.

BİR GARİP AŞK 25. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 25. Bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Arnav’ın Lavanya ile evleneceğini duyan ve çok üzülen Kushi’nin Arnav’ın bu hamlesine karşı ne yapacağı 25. Bölümde ortaya çıkacak.