Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 30. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hint dizisinin 30. Bölümünde Akash’ın Payal’e aşık olduğunu öğrenen Arnav, bu ilişkiye önce karşı çıkacak, daha sonra ise Akash’ın mutlu olduğunu görüp fikrini değiştirecek ve aşıklara yardım etmeye karar verecek. Kushi ise ablasının mutlu olabilmesi için yeni bir planı devreye sokacak ve ikisini buluşturacak. Akash, Payal ile buluşmasına aracılık ettiği için Kushi’ye minnet duymaya başlayacak. Arnav’ın aşıklara yardımına ise Payal ve Kushi çok şaşıracak. Diğer taraftan Manorama Akash’ın evlenmesi için bir gelin adayını eve çağıracak. Akash ise annesinin bulduğu kızı görüp bu duruma kızacak. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 29 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Hint yapımının 30. Bölümü Kanal 7 ekranlarında Pazar akşamı yayınlanacak.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK 29 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 29 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Akash’ın Payal’e olan aşkını öğrenen Arnav önce bu duruma çok kızacak, daha sonra ise onların mutlu olduğunu görerek yardımcı olmaya karar verecek.

BİR GARİP AŞK 30. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 30. Bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimlerinin yer aldığı yapım Kanal 7’de günlük olarak yayınını sürdürüyor.