Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 33. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint yapımının 33. Bölümünde Arnav’ın kuzeni Natki, Akash’ın düğününe katılmak için Arnav’ın evine gelecek. Natki ve Kushi kısa sürede kaynaşınca bu durumdan Arnav oldukça rahatsız olacak. Manorama ise düğün hazırlıklarını sürdürecek. Kushi ve Natki’yi birbirine çok yakıştıran ve ikilinin birbirine uygun olduğunu düşünen Akash bu fikrini Arnav ile paylaşacak. Arnav ise bu düşünceden çok rahatsız olacak. Akash ve Payal için düzenlenen partide Natki ve Kushi’nin birlikte dans etmesi ise bardağı taşıran son damla olacak. Öfkesini dizginleyemeyen Arnav, Kushi’ye ağzına geleni söyleyecek ve Kushi’yi kıracak. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 2 Aralık özeti fragmanı yayınlandı.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK 2 ARALIK ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 2 Aralık özeti fragmanı yayına girdi. Büyük bir ilgiyle takip edilen Hint dizisinin 33. Bölümünde Natki ve Kushi’nin çok iyi anlaştığını gören Arnav, Kushi’yi kıskanıp öfkesine yenik düşecek. Kushi’nin incinmesine sebep olan Arnav, Akash’ın sözlerinin üstüne öfkesine hakim olamayacak.

BİR GARİP AŞK 33. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk 33. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizinin 33. Bölümünde yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Heyecanın hiç azalmadığı Hint yapımının son bölümünde Akash ve Payal için düzenlenen partide Arnav’ın kıskançlığı tavan yapacak.