Ekranların yeni Hint dizilerinden olan Bir Garip Aşk dizisi yeni bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 17. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Sevilen dizinin son bölümünde Arnav, Kushi’yi arabası ile evine götürürken yolda ikili arasında tartışma çıkacak ve Arnav Kushi’yi arabadan indirecek. Bu davranış ise Kushi’yi çok üzecek. Arnav pişman olsa da Kushi onunla birlikte gitmeyi kabul etmeyecek. Lavanya ise Khushi’nin geçmişini araştırmaya başlayacak. Lavanya’nın aradığını bulup bulmayacağı 17. Bölümde ortaya çıkacak. Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 16 Kasım Pazartesi fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınını sürdürüyor.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – BİR GARİP AŞK 16 KASIM FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 16 Kasım Pazartesi fragmanı ve özeti ekranlardaki yerini aldı. İlgiyle izlenen Hint dizisinin son bölümünde Lavanya’nın araştırmasına herkes çok şaşıracak. Kushi ise kendisine oynanan tüm oyunlara rağmen işine devam etmek konusunda kararlılığını koruyacak.

BİR GARİP AŞK 17. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 17. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Arnav ve Kushi’nin tartışması diziye damga vuracak. Arnav Kushi’yi arabasından indirecek ancak daha sonra bu davranışından dolayı pişman olup geri dönecek. Kushi ise Arnav’ın özrünü kabul etmeyecek. Bu durumu bilen Payal ise Kushi’yi neşelendirmek için Arnav hakkında espriler yapacak.