Bir Garip Aşk yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 16. Bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından paylaşılan tanıtım fragmanı büyük heyecan yarattı. Dizinin merakla beklenen 16. Bölümünde Anjali ortadan kaybolmaya karar verecek. Devyani ise Anjali’yi aramaya koyulacak. Bu gelişmelerin ardından Arnav Khushi’yi suçlayacak. Shyam ise Khuski’yi Arnav’a karşı kışkırtmak için elinden geleni yapacak. Yeni bölümde Lavanya’yı bir sürpriz bekliyor. Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 15 Kasım fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Kanal 7’nin yeni başlayan Hint dizilerinden olan Bir Garip Aşk dizisi her akşam yayınlanmaya devam ediyor.

BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI – BİR GARİP AŞK 15 KASIM FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 15 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin oyuncuları arasında Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimleri yer alıyor.

BİR GARİP AŞK 16. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 16. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Orijinal adı Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon olan dizinin yönetmen koltuğunda Arshad Khan ve Lalit Mohan oturuyor.