Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. ATV ekranlarında Perşembe günleri yayınlanan ve büyük ilgiyle takip edilen dizinin fragman ve yayın detayları ortaya çıktı. Bir Zamanlar Çukurova 63. Bölüm fragmanı çok konuşulacak. Büyük sırların açığa çıktığı, Müjgan ile Züleyha’nın karşı karşıya geldiği son bölümde silahlar çekilecek. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Melike İpek Yalova’nın yer aldığı dizi iddialı bir bölümle ekranda olacak. Züleyha’nın Yılmaz’a yazdığı mektup bir sırrı açığa çıkaracak. Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölüm fragmanı ve yayın detayları haberimizde yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63. BÖLÜM FRAGMANI

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 63. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Züleyha’yı kimin zehirlediği merak konusu olmuştu. Hünkar’ın Züleyha ile haberleştiğini öğrenen Demir ise yine esip gürlemişti. Korkuya kapılan Üzüm ise bahçedeki otomobile saklanmıştı. Daha sonra Demir ve Üzüm dost olmuş ve aralarındaki sır Hünkar ile Saniye arasında merak konusu olmuştu. Yeni bölümde yeni gelişmeler izleyiciyi bekliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Yılmaz’a mektup yazan Züleyha büyük sırrını açıklıyor. Bu mektup karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Yılmaz’ın ne yapacağı merak konusu oldu. Müjgan ise Züleyha ile karşı karşıya gelecek. Dizinin son bölümü 9 Nisan Perşembe günü ATV ekranlarında olacak.