Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü olan 52. Bölümü ile ekranlarda olacak. Son bölümü merakla beklenen dizinin yayın gününe ve fragmanına dair ayrıntılar merak ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı olan 52. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncuları arasında Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Selin Yeninci ve Selin Genç’in yer aldığı yapımın yeni bölüm yayın günü ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI (52. BÖLÜM) YAYINDA MI?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı olan 52. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı günlerde önemli izlenme rakamlarına erişen dizinin fragmanı da çok izleniyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünde Leyla bebek için konağa gelip gidenler çoğalacak ve bu esnada büyük bir yangın başlayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİ HANGİ GÜN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölüm 23 Ocak Perşembe günü, ATV kanalında yayınlanacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 52. Bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde en büyük tehlike yangın olacak. Adnan yangının ortasında kalacak ve Züleyha, Adnan’ı kurtarmak için alevlerin ortasına atlayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm bu akşam (23 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Müjgan cephesinde de işler daha çok karışacak. Yılmaz ile konuşmayan Müjgan aklındakileri söyleyecek. Dizinin yeni bölümünün can alıcı sahnesi ise Demir ile Yılmaz’ın konuştuğu sahne olacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli