Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümü olan 57. Bölümü ile ekranlarda olacak. Heyecanın her yeni bölümde daha da arttığı dizide bu hafta çok önemli gelişmeler var. Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi gün oynuyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanıyor? Soruları yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Melike İpek Yalova’nın yer aldığı, yayınlandığı günlerde en çok izlenen yapım olan dizinin yayın detayları ortaya çıktı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm 27 Şubat Perşembe günü yayınlanacak. Bir Zamanlar Çukurova 57. Bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Demir ve Yılmaz yeni işbirliklerine başlayacaklar. İki aile birlikte harekete geçecek ve Demir ile Yılmaz ortak olacak. İki ailenin yakınlaşmasından dolayı ise Müjgan sinir krizleri geçirecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Müjgan, iki ailenin barışmasından dolayı Yılmaz’ı suçluyor ve Züleyha için evet dediğini söylüyor. Müjgan, Züleyha’ya karşı açık bir savaş ilan ediyor ve Züleyha ile Hünkar’ın karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde Gülten’in de düğününe sıra geliyor.

yeni başlayacak diziler 2021 star tv, kanal d, fox tv, show tv, trt 1