Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümü olan 58. Bölümü ile ekranlarda olacak. Dizide bu hafta silahlar çekiliyor. Demir, Züleyha’yı öldürmek için ormana götürüyor. Bir Zamanlar Çukurova yayın günü ve detaylarını araştıran izleyiciler, Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi gün oynuyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Melike İpek Yalova olan popüler yapıma dair detaylar haberimizde yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YAYIN GÜNÜ NE ZAMAN HANGİ GÜN?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm yayın günü 5 Mart Perşembe günü yayınlanacak. 58. Bölümü ile ekranlarda olacak dizinin son bölümünde Züleyha ile Yılmaz’ın buluşması Çukurova’da yeni bir savaş başlatacak. Müjgan, Yılmaz ve Züleyha’yı kaydedip görüntüleri Demir’e gönderecek ve görüntüleri izleyen demir silahına sarılacak. Züleyha’yı sürükleyerek otomobile bindiren Demir, öldürmek için ormana götürecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA OYNUYOR?

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm ATV kanalında, saat 20.00’de oynuyor. Dizinin yeni bölümünde Demir’in Züleyha’yı götürmesine engel olamayan Hünkar, olacaklara engel olmak için Fekeli’den yardım isteyecek. Yılmaz da bu durum karşısında sinirlenip silahına sarılacak. Fekeli, Hünkar ve Yılmaz ormanda Demir ve Züleyha’yı arayacak ancak silah sesine kadar kimseyi bulamayacaklar.

yeni başlayan diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv, kanal d