ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova 62. Bölüm fragmanı kısa sürede milyonlarca kez izlendi ve binlerce yorum yazıldı. Oyuncuları arasında Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Melike İpek Yalova olan dizinin son bölümü büyük heyecan yarattı. Züleyha ölümle yüz yüze gelecek. Züleyha’yı kimin zehirlediği son bölümde ortaya çıkacak. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Özellikle son bölümleri büyük bir merakla beklenen dizinin 62. Bölümünde izleyiciyi şok edecek gelişmeler yaşanacak. Züleyha’nın zehirleneceği, Yılmaz’ın ise Züleyha’nın hayatını kurtarmaya çalışacağı son bölüm ATV ekranlarında olacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 62. BÖLÜM FRAGMANI

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 62. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Büyük bir hayran kitlesi tarafından takip edilen dizinin son bölümü 2 Nisan 2020 Perşembe günü, saat 20.00’de yayınlanacak. Birçok dizi çekimlere ara verirken, ATV’de yayınlanan dizilerin çekimlerinin devam ettiği biliniyor.