ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ile merak konusu oldu. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin son bölüm fragman ve yayın detaylarını araştıran izleyiciler, Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm fragmanı yayında mı? Dizinin yeni bölümü bu hafta var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncuları arasında Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Melike İpek Yalova olan, yayınlandığı günlerin en çok izlenen televizyon yapımlarından olan Bir Zamanlar Çukurova fragman ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Sevilen dizinin son bölüm fragmanı ATV’nin ve dizinin sosyal medya mecralarından paylaşılmadı. Sevilen dizinin 63. Bölümünde Hünkar tüm Adana’yı arkasına alarak önemli bir toplantıyı engellemek için harekete geçmiş, Fekeli ise Hünkar’ı gizli bir gururla takip etmişti.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 64. BÖLÜM FRAGMANI

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 64. Bölüm fragmanı ekranlara gelemedi. Dizinin son bölümünün ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde onca hengamenin arasında Gaffur ve Saniye, Üzüm’ü okula yazdırmayı unutmış, Üzüm ise okula gidenleri görünce bu duruma gıpta ederek üzülmüştü. Hünkar ise Üzüm ile alışverişe çıkmıştı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM BU HAFTA VAR MI?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm bu hafta yok. Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği dizinin set çekimlerinin durdurulduğu biliniyor. Dizinin yerine bu hafta Oflu Hoca Trakya'da adlı Türk filmi ile Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde adlı yabancı sinema ekranda olacak.