ATV ekranlarının sevilen yapımı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 54. Bölümü ile ekranlara gelecek. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı olan 54. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayın günü ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm fragmanı olan Bir Zamanlar Çukurova 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Selin Yeninci ve Selin Genç’in yer aldığı yapımın merak edilen yayın detayları ve fragman ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşılan ve milyonlarca kez izlenen tanıtım fragmanında önemli gelişmeler var. Yeni bölümde Fekeli hastaneye kaldırılıyor. Fekeli’nin hayatını kaybedip kaybetmediği yeni bölümde ortaya çıkacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 154. BÖLÜM FRAGMANI NELER OLUYOR?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 154. Bölüm fragmanı dizinin ve kanalın sayfalarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde, Yılmaz Hünkar’ın karşısına çıkıyor. Müjgan ise Züleyha ile yüzleşip, Yılmaz ile görüşüp görüşmediğini soruyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümde Züleyha Müjgan’a rest çekiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm 6 Şubat 2020 Perşembe günü, ATV kanalında, saat 20.00’de yayınlanacak. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcı olduğu, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun oturduğu sevilen dizinin 154. Bölümü izleyici ile buluşacak.