Bir Zamanlar Çukurova dizisi 60. Bölümü ile ekranlarda olacak. Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi gün oynuyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Soruları yanıt buldu. ATV ekranlarının sevilen dizisine dair yayın günü detayları ortaya çıktı. Oyuncuları arasında Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Melike İpek Yalova olan dizinin son bölümünde Züleyha hapse düşüyor, Demir ise ağır yaralı hastanede yatıyor. Dizinin yeni bölüm yayın detayları haberimizde yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN HANGİ GÜN OYNUYOR?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm 19 Mart Perşembe günü oynuyor. Dizinin son bölümünde Züleyha, Fekeli’nin silahını kapıp soluğu konakta alıyor ve Demir’i vuruyor. Ağır yaralanan Demir ameliyata alınıyor ve hayati tehlikesi var. Züleyha ise cezaevine gönderiliyor. Dizide tarih yeniden tekerrür ediyor. Yıllar önce çiftlikten jandarma eşliğinde Yılmaz’ın götürülüşü ekranlara gelecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde Hünkar’ı evlat sınavında hiç yalnız bırakmayan Fekeli olacak. Hünkar ise Züleyha’yı ziyarete gidecek. Züleyha’nın içeriden kurtulması için herkes mücadele verse de bir sonuca ulaşamazlar. Yılmaz, Züleyha’yı kurtarmak için çabalayacak, Müjgan ise evliliğini kurtarmak için mücadele verecek.

yeni başlayan diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv, kanal d