ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 63. Bölümü ile ekranlara gelecek. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bir Zamanlar Çukurova hangi gün oynuyor, hangi kanalda yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Bir Zamanlar Çukurova bu hafta, bugün akşam var mı? Sorularına yanıt arayan dizi severler, dizinin son bölüm yayın günü ve detaylarını araştırıyor. Yeni bölümde Hünkar tüm Adana’yı arkasına alıp bir şeye engel olmaya çalışıyor. Fekeli, Demir’in yapacağı iş anlaşmasını durdurmak istiyor. Şehir’de kötü niyetli adamlar dolaşıyor ve Hünkar da Adana ahalisini arkasına alarak şehir kulübündeki önemli toplantıyı engellemek için harekete geçiyor. Fekeli ise gizli bir gurur ile Hünkar’ı izliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BU AKŞAM VAR MI?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm 9 Nisan Perşembe günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü bu akşam var. Büyük hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümünde Saniye ve Gaffur, Üzüm’ü okula yazdırmayı unutacak. Üzüm ise okula giden yakınlarına gıpta edecek. Torunlarının hasreti ile kavrulan Hünkar, Üzüm ile alışverişe çıkacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BU HAFTA VAR MI HANGİ GÜN OYNUYOR?

Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümü olan 63. Bölüm bu hafta var. Bir Zamanlar Çukurova dizisi her hafta Perşembe günleri oynuyor. Sevilen dizinin son bölümünde Demir, annesine hala kızgın olacak. Konak çalışanları ise gıklarını çıkarmasalar da Demir’i hatalı bulmaya devam edecekler. Behice’nin amacına ulaşıp ulaşmadığı ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Yılmaz ise büyük sırrı öğrenecek.

yeni başlayan diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv, kanal d