Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm fragmanı olan 53. Bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük gelişmelerin olacağı yeni bölüme dair ayrıntıları merak eden izleyiciler, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynayacak? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına cevap aramaya başladı. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Selin Yeninci ve Selin Genç’in olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayın günü ve fragman notlarına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm 30 Ocak Perşembe günü yayınlanacak. Sevilen dizi 53. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde Demir büyük bir şok yaşayacak. İhale darbesinin ardından İstanbul’daki mülklerini Fekeli ve Yılmaz’a kaptıran Demir aklını kaybetme noktasına gelecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölüm ATV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Hünkar ise mülkleri Leyla’nın üzerine yapmak ister. Bu karmaşada direksiyon hakimiyetini kaybeden Demir, otomobilini uçurumun kenarında durdurur. Demir’in hayatı pamuk ipliğine bağlıdır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 53. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı olan 53. Bölüm fragmanı yayına girdi. Yeni bölüm fragmanında Adnan ile Yılmaz konağın bahçesinde yan yana geliyor. Züleyha ise oğlunu almaya gittiğinde konağın bahçesine başka bir araç girer ve zor durumda kalırlar. Müjgan ise evden hiç çıkmaz.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli