Bir Zamanlar Çukurova dizisi efsane bir bölümle ekranlara gelecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 51. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Dizinin yayın gününe dair ayrıntılar merak ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı olan 51. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Soruları yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova ve Selin Genç olan dizinin son bölüm yayın notları haberimizde yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HANGİ GÜN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölüm 16 Ocak Perşembe günü, ATV kanalında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Züleyha ve Müjgan yan yana doğuma alınıyor. İki aile de doğumhanenin önünde endişeyle bekliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm bu akşam (16 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Son bölümde Demir ve Yılmaz birbirine girecek. Fekeli ve Hünkar ise kalk kırıklıklarını bir kenara bırakıp evlatlarını sakinleştirecek. Konakta çıkacak yangın ise herkesi korkutacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Milyonlarca kez izlenen fragman hala konuşulmaya devam ediyor. Dizinin 51. Bölüm fragmanına göre iki aileyi de zor günler bekliyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli